top of page

Maak kennis met het beste speelgoed voor sterke honden

Een van de vragen die ik vaak krijg, is welk (trek)speelgoed je moet kiezen als je een sterke hond hebt of honden die vaak hun speelgoed stuk maken of (onverwacht) hard kan trekken zoals herdershonden, Boxers, Aussies of een Stafford en natuurlijk nog veel meer rassen. Het beste trekspeelgoed is afhankelijk van duurzaamheid, sterkte en een mooie verende bungee om de schokken op te vangen, zodat jij en je hond gelukkig en pijnvrij samen kunnen spelen. Lees verder en laat me helpen de perfecte match voor jou en je hond vinden. Top speelgoedkeuzes voor herderachtigen Herdershonden zijn bijv. oorspronkelijk gefokt om alert te zijn, te waken en te hoeden. Dit maakt ze tot een ras met een hoge prooidrift, die het moeilijk kan vinden om zich af te sluiten of te beheersen bij de dingen die om hen heen gebeuren. Kies dus speelgoed dat boeit en motiveert om je hond te inspireren om aandacht aan jou te geven, te spelen en zich af te sluiten of eigenlijk te beheersen van alle afleidingen om hem heen. Want herders hebben elke dag stimulerend, interactief spel nodig om hun geest en lichaam actief en gelukkig te houden. Dus geef je een training een boost en gebruik een motivatie/jachtspeeltje als een beloning van superhoge waarde waar je hond zich op zal concentreren en waar hij gemotiveerd en hard met je zal werken.

 • Dus versterk je band (maar liefst 80% van de hondenbaasjes zegt dat ze met een Tug-E-Nuff-speeltje spelen om de band met hun hond te verbeteren)

 • Bevredig de instinctieve driften van je herder ( het aanboren van hun prooidrift door te spelen is een krachtige manier om de energie van je herder positief te kanaliseren)

 • Maar wat is het beste speelgoed voor Zwitserse witte en Duitse herders? Hier is onze top drie keuze…


1. De Big Twizzler: Meer dan een meter lang (ongeveer 104 cm) en de strak met de hand gevlochten, duurzame strengen van nepbont en fleece geven het speelgoed een unieke, onweerstaanbare textuur waar je herder dol op zal zijn. Geschikt voor zelfs de grootste, meest enthousiaste honden en perfect voor het aanleren van speelherinneringen, het motiveren en achtervolgen en als ultieme beloning tijdens jullie training. 2. Pocket Powerball fauxtastisch: Dit is het perfecte trainingsspeeltje in zakformaat voor je herdershond. Neem het mee op wandelingen als de ultieme beloning of verberg hem in de palm van je hand tijdens de training, klaar om op het perfecte moment te gebruiken.

Jouw hond zal de winnende combinatie van felgekleurd namaakbont en een stoere rubberen bal echt niet kunnen weerstaan. De vacht speelt in op de prooidrift van je herder en de rubberen bal is niet giftig en zeer duurzaam, waardoor het speeltje perfect verzwaard is om te gooien, ideaal als je hond graag apporteert.

Pocket Powerball fauxtastisch heeft ook bungee-handvat, gemaakt met schokkoord van klimkwaliteit, ontworpen om ervoor te zorgen dat elk trekspel comfortabel en veilig is voor je hond en jezelf. Het is misschien klein, maar dit trekspeeltje in zakformaat is een grote hit bij zowel trainers als honden.

De PowerBall is voorzien van groeven met gemakkelijke grip en een unieke dubbele textuur voor sensorische stimulatie van honden. En in tegenstelling tot conventionele tennisballen, die vaak gemaakt zijn van gevaarlijke glasvezels, is de PowerBall niet giftig en niet schurend . Het is ook trekbaar, stuiterbaar en heeft het perfecte gewicht om te gooien.

Er zijn drie opvallende kernkleuren waar je uit kunt kiezen, maar elke PowerBall heeft een blauwe buitenschaal - de kleur die honden het beste zien.

Functies
 • Schokabsorberend handvat met 2 strengen rekbaar bungeekoord

 • Vermindert het risico op schokken in de nek van de hond of op de schouder van het baasje

 • Duurzaam nepbont

 • Niet-giftige rubberen PowerBall

 • Sterk genoeg voor de sterkste tuggers

 • Ideaal gewicht om te gooien

 • Past in een zak – gemakkelijk te verbergen

 • Met de hand afgewerkt in Groot-Brittannië

Maat

Van boven naar beneden meet dit speelgoed ongeveer 29 cm. Het bijtgebied is ongeveer 10 cm lang en 6 cm breed. De PowerBall PowerBall heeft een diameter van ongeveer 5 cm.

De Sheepskin Bungee Chaser (ook verkrijgbaar met tennisbal als je hond daar gek op is) is een topspeeltje. Het is ook een van de meest veelzijdige speeltjes, dus je kunt eindeloos lang trekken, apporteren en laten achtervolgen.


Je herder, Boxer of Aussie of Stafford zal het heerlijk vinden om zich vast te grijpen aan het grote, zachte bijtgedeelte - gemaakt van verantwoord geproduceerde Britse schapenvacht. Dankzij het lange, elastische handvat kun je deze sleepboot over de vloer slepen - dit is de perfecte manier om GSD's die nieuw zijn of niet willen spelen, te verleiden om mee te doen.

Er is zelfs een ingebouwde tennisbal, wat extra interessant maakt en het speelgoed ideaal maakt om mee te gooien. Geloof ons, uw GSD zal er gek van worden.

Top speelgoedkeuzes voor Boxers Boksers hebben een geweldig gevoel voor humor, een eindeloze energie en houden van een goed spel met hun baasjes. Ze zijn oorspronkelijk gefokt om te jagen, wat hun hoge prooidrift zou kunnen verklaren, en het kan lastig zijn om ze terug te laten komen als ze worden geroepen. Daarom is ook Fauxtastic Powerball Bungee een uitstekende keuze voor boksers. Perfect voor apporteren en trekspellen en heeft een supersterke bungee-handgreep gemaakt van klimmateriaal. Zie ook verderop. Maar ook de Pocket Magnet en de Fauxtastic Powerball is een geweldige keus om je Boxer te motiveren en te belonen.


Compact genoeg om in je jaszak mee te nemen. En zonder twijfel een terugroepwonderspeeltje dat opkan tegen de afleiding en ervoor zorgt dat boksers elke keer dat ze worden geroepen terug komen rennen.

En met een kort maar rekbaar bungee-handvat met de kleur blauw erin (de kleur die honden het beste zien), zodat je bokser altijd zijn ogen op de prijs kan houden - zelfs van een afstand! Top speelgoedkeuzes voor Staffies of Bull terriers

Honden zoals staffies – of staffordshire bull terriers – hebben elke dag stimulerend, interactief spel nodig om hun geest en lichaam actief en gelukkig te houden – en om te voorkomen dat zich problemen voordoen.

Ik hoef je niet te vertellen dat jouw hond super slim is. Daarom hebben ze een trekspeeltje nodig dat de verveling tegengaat en dat ook de tand des tijds doorstaat. Ook hier is de Fauxtastic PowerBall Bungee een winnaar! Met een superzacht bijtgebied van imitatiebont dat is beproefd op de sterkste en meest enthousiaste tuggers. Bovendien met niet-giftige rubberen PowerBall, zodat je deze tuggy ook kunt gooien om te apporteren. Oja, en het gemakkelijk vast te houden handvat is gemaakt van materiaal van klimkwaliteit met twee strengen bungeekoord voor veilig en comfortabel spelen.

Of je Staf nu nieuw is op het gebied van trekken of een ervaren professional, dit speelgoed zorgt ervoor dat je gegarandeerd kunt genieten van eindeloze uren lonend speelplezier. En altijd een succes is bij Staffies is onze Fleece Tug met bungeehandvat .

Dit is een langer dan gemiddelde tuggy die is gemaakt van drie duurzame strengen kleurrijke fleece die met de hand zijn gevlochten. Het vormt een zacht, verleidelijk bijtgebied dat bovendien extreem duurzaam is. Sterke staffiemonden, geen probleem!


Dit speelgoed heeft ook een gedempte bungee-handgreep die tijdens het spelen als schokdemper fungeert - en als je ooit met een staf hebt gesleept, weet je hoe belangrijk dit is!

Staffies werden gefokt op speelsheid, kracht en vastberadenheid. Ze houden vaak van een stevig spelletje rukken, maar het kan ook zijn dat ze het leuk vinden om hun speelgoed te verscheuren en te versnipperen. Ons sleepspeelgoed is ontworpen om samen mee te spelen. Zelfs een kort spelletje touwtrekken is een briljante manier om jullie band te vergroten en je Staffie te helpen wat energie te verbranden. Als je geen tijd hebt om te spelenen toch je hond een uitdaging wil geven, pak dan een kartonnen doos en een handvol lekkers en laat hem/haar de vrijheid om zijn innerlijke instincten de vrije loop te laten! De meesten zijn dol op verscheuren en te versnipperen. PlayScent speelgoed Neem een ​​kijkje naar ons favoriete bungee-jacht en motivatie speelgoed, maar ook de andere speeltjes zoals het speelgoed PlayScent is een bijzonder speelgoed omdat het gemaakt is om 4 zintuigen van de hond te stimuleren. Zo heeft al dat speelgoed een geur van vlees, de smaak van vlees, is het gemaakt van zachte materialen en hebben ze een felle kleur die de hond herkent. Zo worden smaak, geur, kleur en gevoel geprikkeld. Dit zorgt voor nog meer en langer speelplezier.

De natuurlijke instincten van je hond zijn sterk verbonden met waarvoor hij gefokt is. Als je hiervan gebruik maakt, kun je een speeltje kiezen dat niet alleen perfect is voor je grote sterke hond, maar dat hem ook een ongelooflijke uitlaatklep geeft om zijn natuurlijke driften veilig te gebruiken. Spelen versterkt de band, verbrandt energie en is een geweldige manier om je hond te trainen. Bestel vandaag nog en ontdek overmorgen al de kracht en plezier van samen spelen van je hond en geniet. Nieuwe speeltjes En we hebben de laatste weken weer ontzettend veel nieuwe en leuke interactieve speeltjes binnen gekregen, kijk snel in onze webshop welke speeltjes jouw hond het leukst zou vinden en ik zorg dat je deze razendsnel in huis hebt. Lees ook de andere blogs over spelen met je hond: Verrassend gedrag dat je hond vertoont tijdens spelen

Samen spelen met je hond versterkt jullie relatie en je band Interactiever en motiverende speeltjes voor je hond Interactie spelletjes met je hond 5 leuke manieren om de Clam te gebruiken Zijn tennisballen slecht voor je hond? En geniet vooral van alle positieve en mooie eigenschappen van je hond. En je weet, heb je vragen of hulp nodig bij het gedrag van je hond, je mag altijd vrijblijvend contact opnemen, stuur een berichtje naar info@dogcases.nl en ben je op zoek naar de leukste, beste en lekkerste producten voor je hond, kijk eens op https://www.dogcases.nl/hondenwinkel groetjes, Kees van Sundert Erkend hondengedragstherapeut (www.dogcases.nl) & professioneel hondenfotograaf bij Inspired by Bandhu Hondenfotografie (www.jouwhondopdefoto.nl)

147 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page