top of page
vasko website-8.jpg

Australische bloesemremedies ter ondersteuning bij gedragsproblemen

Zoals de meeste van jullie weten behandel ik in m'n gedragspraktijk veel overprikkelende en opgewonden, als onrustige, angstige en onzekere honden, honden met de nodige stress of honden die moeite hebben om alleen te blijven. Naast de juiste informatie voor baasjes en de gedragstherapie is het soms ook nodig de honden te ondersteunen om zo een geslaagde therapie mogelijk te maken.
 

Daarom gebruik ik nu ook Australische bloesemremedies, die ik voor de elke hond op maat samenstel. De verschillende bloesems zijn individueel te gebruiken, maar als je deze bloesem sets onderling combineert, krijg je nog diepere resultaten dan afzonderlijk. Heb je een hond met gedrag waarvan je denkt dat ik je daarbij kan helpen, neem dan eens contact op.

Werking van de bloesems

Met de bloesems zorg je er dat de innerlijke angst, onrust of opwinding afneemt en het heeft een goede werking op de gemoedstoestand. Ze hebben de kracht om negatieve emoties om te buigen naar positievere emoties zodat de hond veel beter met het hele gebeuren kan omgaan. De bloesemtherapie is homeopatisch, het is een samenstelling van verschillende Australische planten en bloesems die ondersteunend werken, er zit geen alcohol of andere toevoegingen in.

 

Het zijn extracten van bloesems die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden en vaak gebruikt worden bij angst, depressie, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren en (over)gevoeligheid voor prikkels, maar zij hebben óók invloed op lichamelijke ongemakken.

 

Praktisch gebruik

De bloesems zijn 100 % natuurlijk. Ze zijn totaal veilig en onschadelijk. Er is geen enkele schadelijke bijwerking, je kan ze niet overdoseren en werken niet verslavend. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met iedere andere medicatie of behandelingsvorm, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren. Geef de eerste 5 dagen 2x 5 druppels per dag en daarna 3 x 6 of vier x 5 druppels per dag. hoe meer verspreid over de dag hoe beter. Ze hebben een opbouwende werking, dus belangrijk is wel om ze regelmatig en continu te geven.
 

De Australian Bush Flowers zijn een van de krachtigste bloesems ter wereld en bestaan uit 69 Remedies geprepareerd door Ian White. Ian White, die geboren is in een familie van kruidkundigen, werd al op jonge leeftijd door zijn moeder meegenomen, de natuur in, om op zoek te gaan naar geneeskrachtige kruiden. Niet alleen zijn moeder hield zich bezig met het genezen door kruiden, ook zijn grootmoeder en overgrootmoeder waren natuurgeneeskundigen. Ook Australië is een zeer oud en relatief zuiver continent met veel natuur. Waarbij opmerkelijk is dat en in Australië niet alleen naar verhouding de meeste planten ter wereld groeien, maar ook dat Australië het grootste aantal bloeiende planten ter wereld bezit. Metafysisch gezien heeft dit werelddeel altijd een bijzondere wijze en oude energie bezeten. Maar de laatste jaren is er ook een geweldige nieuwe energie en vitaliteit in dit continent.

De Australische Bush Essences vertegenwoordigen die vitaliteit en kracht van dit unieke continent. Ze ondersteunen moed, kracht en het enthousiasme dat nodig is om je doel te bereiken.

Op een hoger niveau helpen ze de intuitie te ontwikkelen, maar ook de eigenwaarde en ze helpen vervelende gebeurtenissen of ervaringen te verzachten.

Wil je de bloesemremedies bestellen voor jouw hond, klik op de rode button en geef me een beschrijving van jouw hond en het gedrag en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. De bloesemremedies kosten 25 euro voor een flesje van 30 ml (een maand gebruik ong.), excl. verzendkosten.

Let op: helaas zijn de verzendkosten 7,65 euro, omdat ik ze als pakje moet versturen en misschien goed te weten dat de verzendkosten gelijk zijn bij een of twee flesjes, dus wil je ze wat langer gebruiken en wat eigenlijk altijd aan te raden is, dan kan het voordeliger zijn er gelijk twee te bestellen, want dan heb je maar een keer de verzendkosten (hoeft natuurlijk niet, maar ik laat het altijd maar weven weten, want scheelt toch best wel)


 

bottom of page