top of page

Alles voor je pup

Van puppytraining en begeleiding tot puppygedragstesten en fotoshoots voor jouw pup

Huisbezoek om je pup een fijne start te geven

Persoonlijke zorg en begeleiding in de privacy van je eigen huis. Ik kijk mee en help je om je pup een zo fijn en veilig mogelijke start te geven en op een rustige, gedoseerde en positieve manier kennis kan lat maken met de nieuwe omgeving en leer je stapsgewijs nieuwe dingen te gaan introduceren. 

 • Huisbezoek van 1 uur.

 • Alles over de basisopvoeding van je pup.

 • Aanvullende handouts.

 • Focus op rasspecifieke eigenschappen.

  Neem nu contact op voor meer informatie of om gelijk een afspraak te maken.
   

puppies Inora-11.jpg
lara website-3.jpg

Puppy socialisatielessen

Heb je een pup en wil je graag op een ontspannen manier een goede relatie opbouwen met je hond? En vind je het belangrijk dat je overal met je hond kan komen zonder dat je hond elke voetganger/fietser of andere hond luid blaffend begroet? En wil je graag een hond die sociaal en rustig gedrag vertoont naar kinderen of dieren? Of wil je graag samen met je hond dingen leuke activiteiten doen?
 

Kortom, een hond waar je echt plezier aan- en mee hebt?
Een hond die mee kan op reis, naar een terrasje, die niet trekt aan de lijn en een hond die los kan lopen en terugkomt als je hem roept…

Reden genoeg om gelijk contact op te nemen  voor socialisatielessen op maat. Want elk hondje is anders, heeft zijn eigen karakter en daarbij ook nog de typische raseigenschappen, en heeft dus een andere socialisatie nodig, op zijn eigen tempo en wijze. Bijv. het ene hondje observeert eerst wat liever op een afstandje en het andere hondje duikt er gelijk op af en moet wat meer tijd en rust aangeleerd worden.

Inhoud
Tijdens de puppy socialisatie cursus maken de jonge hondjes kennis met alles wat ze in het dagelijkse leven tegen gaan komen.  Tijdens de lessen is er ook ruimte voor vragen en door op jonge leeftijd op een fijne en veilige manier kennis te maken leggen we de basis voor een geweldig hondenleven. Neem nu contact op voor meer informatie of om gelijk een afspraak te maken of lees verder en bekijk de mogelijkheden

Puppyfotoshoot

Als je een puppy hebt, herken je het wel. Je wil ze elke seconde vertroetelen en knuffelen en natuurlijk wil je aan deze unieke leeftijd kunnen terugdenken met prachtige en bijzondere foto's.

Wat krijg je:

 • Prachtige foto's van je pup op deze unieke leeftijd 

 • 6 professionele en onvergetelijke puppyfoto's

 • Fotosessie van 60 minuten

 • Persoonlijk online album

 • Keuze uit een selectie van minimaal 15 foto's

 • Puppy moet tussen 8 weken en 20 weken oud zijn.

  www.jouwhondopdefoto.nl
  Voor mijn fotografie activiteiten heb ik een speciale website, neem er

  eens een kijkje om inspiratie op te doen en alle verdere informatie.

yara website-16.jpg
Diensten: Diensten
Puppies Lady website-61.jpg

Puppy observatie gedragstest

De basis voor een perfect hond/baas combinatie is de puppytest
 

Aan de basis van een geweldig hondenleven staat natuurlijk een fijne baas…
 

Voor de ene hond is dat een actieve baas.
Voor een andere hond een consequente baas. 
De ene hond voelt zich gelukkig in een gezin, de andere juist niet.

 

Heb je een nestje pups, laat dan altijd een puppytest uitvoeren. Zodat je een perfecte match kunt maken tussen hond en baas. 
 

Op de leeftijd van 7 weken voeren we een puppytest uit, waarbij de pups een voor een geobserveerd worden op eigenschappen en kwaliteiten op basis van genetische aanleg en de ervaringen die in de eerste 7 weken zijn opgedaan. Het is natuurlijk geen examen met een goede of foute uitslag, maar vooral een gedragsobservatie van elke pup individueel.

We kijken hoe de pup zich in het algemeen gedraagt en hoe hij op verschillende situaties en prikkels reageert. De test duurt meestal zo’n 15 minuten en gebeurt op een plek of ruimte waar de pup nog nooit is geweest is. In overleg met de fokker (en afhankelijk van het nest/het ras) wordt een keuze gemaakt voor de onderdelen waarop de puppy’s geobserveerd worden. Voor de fokker gaat het meestal om de verschillen tussen de pups onderling om zo ook te kunnen bepalen welke pup het best bij welk baasje past.

 

Lees verder voor een uitvoerige beschrijving van wat de test inhoudt en wat voor voordelen de test heeft voor fokker en de nieuwe baasjes.

Of neem nu contact op voor meer informatie of om gelijk een afspraak te maken.

bottom of page