top of page

 Goed nieuws!
Geen "normale" standaard online hondenwinkel, maar bij ons vind je alleen producten die ik zelf gebruik tijdens de lessen en dus ook zelf test en waar ik 100% achter sta! Kies het juiste product voor jou en jouw hond en maak jullie band en relatie nog veel leuker, fijner en beter. Kom je er niet aan uit, vraag gerust advies.

Let op: De hondenwinkel is nog in ontwikkeling, waardoor er elke dag nieuwe producten bijkomen, neem dus regelmatig een kijkje! A
ls je niet precies weet, welk item voor jouw hond het best geschikt zou zijn, neem even contact op. (let op de prijs van de producten is nog zonder verzendkosten)

Kijk ook op onze speciale pagina waarom en hoe je het beste traint, speelt en een band opbouwt met je hond.

En vind je het leuk om een foto/filmpje van het uitpakken of het gebruik te delen met ons? Dat is echt super leuk! Deel het hier of op Facebook. En ik zou het heel leuk vinden als je mij en andere klanten wilt helpen door producten te beoordelen of je ervaring met het product te delen. Het kost je maar een een fractie van je tijd en het helpt andere hondenbaasjes met hun aankoop.  


Dank je wel alvast
 

Kees van Sundert

Hondengedragstherapeut bij Dogcases & professioneel hondenfotograaf bij Inspired by Bandhu Hondenfotografie (www.jouwhondopdefoto.nl)

bandhu en kees.jpeg
bottom of page