Dogcases                                          
 Inspired by Bandhu Hondenfotografie & Dogcase hondengedragstherapie, coaching en begeleiding van (jonge) honden *  Verrassend Anders  *                        

Jouw hond op de foto

Welkom

Wat leuk dat je prachtige foto's van je hond wil laten maken.

Ik neem de tijd om je hond vast te leggen zodat hij op z’n mooist op de foto komt. Ik heb geen voorkeur voor een ras, iedere hond  is prachtig en heeft zijn eigen bijzondere kwaliteiten.  Ik werk het liefst met buitenlicht en op locatie, maar natuurlijk kun je ook een prachtige studio of portretfoto van je hond laten maken.                                               

Je kiest voor topkwaliteit, waar je je verdere leven van kunt genieten. Ik word gewaardeerd in mijn fotografie om mijn specifieke stijl, topkwaliteit en mijn hondvriendelijke aanpak. Mijn aanpak en het resultaat is verrassend anders. Liefde en aandacht voor hond en baas, inspelend op je wensen en behoeften. Voor de afwerking kun je kiezen uit exclusieve  en duurzame high-end fotoproducten.

Een fotoreportage is een mooi cadeau voor jezelf, je partner, vriend(in), vader, moeder,  opa, oma, collega, et cetera. Laat je hond professioneel fotograferen en geniet nog jarenlang van de prachtige foto’s van je hond. En je kunt samen met mij de reportage en de afwerking helemaal naar eigen wens invullen.Ben je ook op zoek naar iets verrassend anders? En wil je zekerheid van prachtige foto’s van de allerbeste kwaliteit? Boek dan nu een shoot.

Wat doe ik allemaal op het gebied van fotografie?

* Foto's van uw hond(en) op locatie naar keuze en in eigen studio

* Foto's van nestjes pups voor fokkers

* Verzorgen van workshops en cursussen (actie) hondenfotografie op locatie en in de studio.

* Bijzondere herinnering en gedenkwaardige afscheidsfoto van je oude of zieke hond

* Leveren van stockfoto’s aan bedrijven en uitgeverijen.

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn heb ik een speciale site voor hondenfotografie, en waar je alle informatie kunt vinden. Neem snel een kijkje op www.jouwhondopdefoto.nl