Dogcases                                          
 Inspired by Bandhu Hondenfotografie & Dogcase hondengedragstherapie, coaching en begeleiding van (jonge) honden *  Verrassend Anders  *                        

Over mij.

Ze raken ons diep, beroeren onze harten en zorgen ervoor dat we ons een heel stuk gelukkiger voelen als we bij ze zijn…. Ze zijn er voor ons op de mooie en blijde momenten, maar vooral ook op de moeilijke momenten. Met hun altijd onvoorwaardelijke liefde en trouw.         Onze honden.

Welkom...
Een dierbare vriendin zei ooit tegen mij… “mensen zullen vergeten wat je hebt gezegd, mensen zullen vergeten wat je hebt gedaan, maar mensen zullen nooit vergeten wat voor gevoel jij hun gaf" … En met mijn kennis , kunde en passie voor fotografie, honden en mensen wil ik iedereen dat gevoel geven. Mooie, bijzondere, tastbare en dierbare herinneringen aan de mooiste momenten met je hond. 

Voor altijd..... Met liefde en passie tot stand gekomen.

Kees van Sundert als hondenfotograaf. Verrassend anders
Van jongs af aan ben ik al bezig met honden en fotografie. Ik heb veel opleidingen gevolgd op het gebied van hondengedrag en fotografie, aan diverse workshops en lezingen deelgenomen, tientallen boeken over fotografie, honden en hondengedrag bestudeerd. Inmiddels heb ik al honderden honden voor m’n lens gehad. Ik fotografeer en werk alleen met de beste materialen: kwalitatieve vergrotingen en afdrukken door vaklabs op diverse materialen zoals plexiglas, aluminium, hout, spiegels, et cetera geven de foto extra uitstraling en waarde. Op kleurechtheid geldt een garantie van vele tientallen jaren.

Heb je dus altijd al een herinnering willen hebben van je hond(en) of zoek je een origineel en 'verrassend anders' cadeau voor je partner, vriend(in), vader, moeder,  opa, oma, tante, oom, neefje, nichtje, (schoon)ouders, collega, etc. ? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Iedere hond en hondenras vind ik prachtig en alle honden zijn welkom. Leeftijd speelt geen rol: van pup tot senior. Vanuit de opleiding tot gedragstherapeut ben ik vertrouwd met palliatieve zorg en rouwverwerking. Ook een laatste dag kan een unieke mogelijkheid zijn om je hond op een waardige manier vast te leggen als bijzondere herinnering voor later.

Niets is mij te gek of te vreemd
Heb je een vraag of een wens? Geen idee is mij te gek. Of wil je gelijk een afspraak maken? Bel of vul dan het contactformulier in.

Informatie
Als hondenliefhebber vind ik dat elke hond een keer in de spotlight mag staan. Vandaar dat ik de mogelijkheid heb tot verschillende fotopakketten. Voor ieder wat wils dus! Er zijn allerlei mogelijkheden om leuke, grappige, mooie en ontroerende foto's te krijgen van je hond(en). Wil je je eigen fotografie verbeteren en zelf mooiere en betere hondenfoto's maken? Ook dat kan. Je kunt bij Inspired by Bandhu diverse fotocursussen of workshops volgen.

Kees van Sundert als gedragstherapeut. Liefde voor mens en dier. Meelevend, echt geïnteresseerd en betrokken.

Ik ben gekwalificeerd en gecertificeerd en heb een erkend eopleiding gevolgd tot hondengedragstherapeut. 

De laatste jaren wordt er veel onderzoek gedaan naar het gedrag en de emoties bij honden. Hoe we met onze honden omgaan is de laatste tientallen jaren veranderd van de slipketting en het overheersen naar positieve hondentraining en stimuleren en motiveren van je hond. We zijn eerder coaches geworden dan overheersers van onze hond. natuurlijk zorg ik dat ik op de hoogste blijf van alle nieuwe ontwikkelingen en ik volg dan ook zoveel mogelijk goede seminars en workshops. Wil je weten wat ik zoal gedaan heb? Kijk dan eens onder het kopje opleidingen

Wil je meer informatie of gelijk een afspraak maken? Stuur dan een mail of vul het contactformulier in.