Dogcases                                          
 Inspired by Bandhu Hondenfotografie & Dogcase hondengedragstherapie, coaching en begeleiding van (jonge) honden *  Verrassend Anders  *                        

Australische bloesemremedies ter ondersteuning bij gedragsproblemen

Zoals de meeste van jullie weten behandel ik in m'n gedragspraktijk veel angstige en onzekere honden, honden met de nodige stress of honden die moeite hebben om alleen te blijven. Naast de juiste informatie voor baasjes, gedragstherapie is het soms ook nodig de honden te ondersteunen om zo een geslaagde therapie mogelijk te maken.

Daarom gebruik ik nu ook Australische bloesemremedies, die ik voor de elke hond op maat samenstel. De verschillende bloesems zijn individueel te gebruiken, maar als je deze bloesem sets onderling combineert, krijg je nog diepere resultaten dan afzonderlijk. Heb je een hond met gedrag waarvan je denkt dat ik je daarbij kan helpen, stuur me dan eens een pb'tje of e-mail voor meer info.

" De Australian Bush Flowers zijn een van de krachtigste bloesems ter wereld en bestaan uit 69 Remedies geprepareerd door Ian White. Ian White, die geboren is in een familie van kruidkundigen, werd al op jonge leeftijd door zijn moeder meegenomen, de natuur in, om op zoek te gaan naar geneeskrachtige kruiden. Niet alleen zijn moeder hield zich bezig met het genezen door kruiden, ook zijn grootmoeder en overgrootmoeder waren natuurgeneeskundigen. Ook Australië is een zeer oud en relatief zuiver continent met veel natuur. Waarbij opmerkelijk is dat en in Australië niet alleen naar verhouding de meeste planten ter wereld groeien, maar ook dat Australië het grootste aantal bloeiende planten ter wereld bezit. Metafysisch gezien heeft dit werelddeel altijd een bijzondere wijze en oude energie bezeten. Maar de laatste jaren is er ook een geweldige nieuwe energie en vitaliteit in dit continent. De Australische Bush Essences vertegenwoordigen die vitaliteit en kracht van dit unieke continent. Ze ondersteunen moed, kracht en het enthousiasme dat nodig is om je doel te bereiken.
Op een hoger niveau helpen ze de intuitie te ontwikkelen, maar ook de eigenwaarde en ze helpen vervelende gebeurtenissen of ervaringen te verzachten.